Lufttrycksvibrator

En lufttrycksvibrator är numera sexleksaken på allas läppar. Denna nya teknologi är så banbrytande och framgångsrik att en del leverantörer till och med utlovar orgasmgaranti vid användning av deras lufttrycksvibrator.

Ett oändligt antal röster vittnar om lufttrycksvibratorns oslagbara förmåga att framkalla orgasm efter orgasm. Det är helt otroligt hur denna nya typen av sexleksak tycks få nästa alla kvinnor att komma på extremt kort tid.

Inte konstigt att alla kvinnor vill testa en!

Har du aldrig fått en orgasm? Då har du inte provat en lufttrycksvibrator!

Men vad är en lufttrycksvibrator egentligen för något hur använder man den? Jo, detta och mycket mer ska ni få reda på.

Men först, här är några av de populäraste lufttrycksvibratorerna som finns på marknaden idag. Klicka på någon av dem för att komma till respektive butik och läsa mer om just den produkten.

Populära lufttrycksvibratorer

Prisvärd!

Bästsäljare!

Bästa sexleksaken för klitoris

Satisfyer Pro 2

595 kr 349:-

Den absolut populäraste lufttrycksvibratorn som finns just nu! Satisfyer Pro 2 Next Generation har varit den mest sålda modellen under lång tid och har verkligen slagit rot högst upp på försäljningslistorna.

Tittar man på några av Sveriges största butiker för sexleksaker på nätet så har just den här modellen fått ofantligt många bra omdömen. Omkring 1 500 omdömen sammanlagt. Snacka om att det här är en sjukt populär sexleksak!

Trots sin låga prislapp är det här alltså en extremt kapabel lufttrycksvibrator som känns långt ifrån billig.

Jag skulle säga att detta är det självklara valet för dig som är sugen på att testa en lufttrycksvibrator för första gången.

En grymt prisvärd produkt som verkligen gör vad den ska helt enkelt!

Orgasmgaranti!

Sexleksak med orgasmgaranti

Womanizer Premium

1 895:-

Här har du lufttrycksvibratorn som på riktigt ger dig orgasmgaranti! Den är såpass bra att du alltså får pengarna tillbaka om du inte fått orgasm inom 30 dagar vid köp hos Sinful.

Tack vare denna garanti kan du känna dig trygg i att du faktiskt gör ett grymt bra köp. Antingen kommer du att fullkomligt älska den precis som de allra flesta andra som testar. Eller så fungerar den inte för just dig och då får du pengarna tillbaka. En osannolikt bra deal!

12 olika intensitetsnivåer med stort spann mellan lägsta och högsta gör att du absolut kommer att kunna hitta precis rätt för just dig.

Vill du inte sköta inställningarna själv? Låt Womanizers Autopilot växla mellan intensitetsnivåerna automatiskt och koncentrera dig istället på att njuta till fullo.

Smart Silence är en annan funktion som gör att Womanizer Premium känns extra lyxig. Det gör att lufttrycksvibrationerna inte aktiveras förrän leksakens huvud vidrör kroppen.

Men är det värt den relativt höga prislappen?

Jag skulle säga att Womanizer Premium absolut är rätt val för dig som i vanliga fall har väldigt svårt att få orgasm. Här har du nämligen sexleksaken som kommer att ändra på det.

I annat fall får pengarna tillbaka, win win!

Satisfyer lufttrycksvibrator Next Generation
Högsta betyg av Expressen

Satisfyer Pro Deluxe

699 kr 295:-

“Snabb, kraftfull och mycket effektiv!” Så lät det i Expressens test där denna lufttrycksvibrator fick högsta betyg.

Snygg lufttrycksvibrator från LELO
Fyra plus i betyg

LELO Sona Cruise

1 199 kr 695:-

Riktigt snygg modell som flera gånger blivit tilldelad toppbetyg i olika tester. För dig som älskar intensiv stimulans och fin design.

Bäst i Test
Lufttrycksvibrator utsedd till bäst i test
Högsta betyg

Irresistible Kissable

995 kr 689:-

Tystgående lufttrycksvibrator i sammetslen silikon som blivit utsedd till Bäst i Test av Aftonbladet. Ett bra val!

Vad är en lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator är en sexleksak framtagen för att stimulera klitoris. Lufttrycksvibratorn använder sig av tryckvågor för att skapa en väldigt annorlunda typ av njutning jämfört med vad du tidigare upplevt. Med hjälp av dessa tryckvågor stimuleras klitoris djupare och det upplevs ofta som en mycket mer intensiv njutning.

Orgasmen som man får av en tryckluftsvibrator upplevs ofta skönare och mer intensiv jämfört med att komma på andra sätt.

Men hur gör man då?

Jo, man placerar lufttrycksvibratorns munstycke över klitoris, vilket gör att klitoris omsluts av munstycket. När man sedan sätter igång lufttrycksvibratorn är det endast tryckvågorna som skänker njutningen. Till skillnad mot de flesta andra sexleksaker som ska stimulera klitoris gör alltså en lufttrycksvibrator detta i princip helt utan beröring.

Hur kom lufttrycksvibratorn till?

Sexleksaker som stimulerar klitoris med tryckvågor har funnits på marknaden sedan 2013 och blev direkt en stor succé när de lanserades.

Det tro fan det!

Med hjälp av denna nya typen av sexleksak har extremt många kvinnor fått uppleva orgasmer de aldrig skulle kunna drömma om. Den har dessutom hjälpt otaliga kvinnor att få orgasm för första gången när inget annat fungerat.

Men i alla fall…

Idén om en tryckluftsvibrator kom ur det faktum att en stor andel av världens kvinnor har svårt att få orgasm. Därför ville man skapa något som utgick från kvinnans anatomi och som kunde stimulera klitoris på ett sätt som man inte tidigare tänkt på. Allt för att hjälpa fler till detta fantastiska tillstånd.

Och snacka om att det lyckades!

Nu har det som sagt kommit en lång rad med liknande produkter som dagligen hjälper kvinnor till orgasm och ett bättre sexliv.

Nyheter från Sinful

Sexleksak med orgasmgaranti – Är det på riktigt?

Ja, det är det faktiskt! Köper du Womanizer Premium hos t.ex. Sinful garanteras du orgasm. Skulle du inte få orgasm inom 30 dagar får du pengarna tillbaka. Perfekt för dig som känner sig lite osäker på ifall det är något för dig eller inte.

Att kunna lämna orgasmgaranti säger ganska mycket om hur sjukt effektiv den här sexleksaken är!

Satisfyer lufttrycksvibrator

Satisfyer har länge haft flera modeller av lufttrycksvibratorer och tack vare bra kvalitet, schysst pris och framförallt otroliga orgasmer har dessa blivit riktiga storsäljare.

Numera finns det många olika lufttrycksvibratorer och även andra sexleksaker från Satisfyer att välja på.

Här är några av de modeller Satisfyer erbjuder.

Satisfyer Pro Plus Vibration

Pro Plus Vibration

599 kr 349:-

Pro Plus Vibration ger dig de fantastiska lufttrycksvågorna + vibration!

Lufttrycksvibrator för par

Pro 4 Couples

699 kr 399:-

En parvibrator som stimulerar klitoris med lufttrycksvågor under samlag.

Populär!
Bästa sexleksaken för klitoris

Pro 2

595 kr 349:-

Bästsäljande favorit med extremt många positiva omdömen till ett riktigt bra pris!

Satisfyer Pro 3

Pro 3 Vibration

699 kr 495:-

“…vill verkligen tipsa andra kvinnor som har svårt att få orgasm om att köpa den här!”

Womanizer lufttrycksvibrator

Womanizer var det första företaget som kom ut med en lufttrycksvibrator på marknaden med deras patenterade Pleasure Air Technology.

Womanizer har sedan dess gjort några av de absolut populäraste lufttrycksvibratorerna på marknaden och erbjuder ett flertal olika modeller och varianter.

Womanizer håller håg kvalitet och gör väldigt fina produkter men de är också förhållandevis dyra. Men som man brukar säga, smakar det så kostar det!

Womanizer starlet lufttrycksvibrator

Starlet 2

699:-

Perfekt utformad, vattentät och steglös vibrator till ett riktigt schysst pris.

Womanizer Liberty
Fyra plus i betyg

Liberty

999:-

Mindre & smidigare modell som är perfekt att ta med på resan.

Sexleksak med orgasmgaranti
Fyra plus i betyg

Premium

1 895:-

Pengarna tillbaka ifall du inte får orgasm inom 30 dagar? Ja, det är faktiskt sant!

Womanizer Duo lufttrycksvibrator

Duo

2 095:-

Kombinera stimulans från lufttrycksvågor med vibrationer för din g-punkt.

Lufttrycksvibratorn är en klass för sig när det kommer till sexleksaker

Givetvis finns det andra bra sexleksaker som är framtagna för att i första hand stimulera klitoris. Olika typer av vibrerande leksaker, klitorispumpar och kraftiga massagestavar kan absolut hjälpa kvinnor till orgasm. Men lufttrycksvibratorn är en klass för sig.

Den slår alla andra sexleksaker för kvinnor på fingrarna när det kommer till att uppnå intensiva orgasmer.

Man kan i princip knappt jämföra en lufttrycksvibrator med andra sexleksaker!

Det är en så speciell känsla som man knappt kan förklara. En känsla som du inte upplevt tidigare oavsett hur mycket du onanerat eller stimulerat din klitoris med hjälp av en partner.

En lufttrycksvibrator måste testas för att kunna förstå dess storhet!

Men finns det inga nackdelar med en lufttrycksvibrator kan du undrar… Jo, det finns det faktiskt.

Nackdelar med lufttrycksvibrator

En lufttrycksvibrator upplevs oftast väldigt intensiv till en början. Är man inte van vid detta kan det kanske kännas lite överväldigande.

Är du väldigt känslig och har superlätt för att komma genom att stimulera klitoris på andra sätt kan en lufttrycksvibrator bli för mycket i vissa fall. lite väl intensivt helt enkelt.

En annan “nackdel” med en lufttrycksvibrator är att det helt enkelt är så skönt så att man blir smått beroende av den.

Det är ingen fara att använda en lufttrycksvibrator ofta men om den används väldigt mycket kan klitoris behöva vila lite ett tag så att man inte blir mindre känslig.

Erbjudande på billiga sexleksaker från Sinful